У Запорізькій області затримано зловмисників, які викрали раніше у підприємців близько 30 кг золотих виробів | Последние новости сегодня в мире



У Запорізькій області затримано зловмисників, які викрали раніше у підприємців близько 30 кг золотих виробів
У Запорізькій області затримано зловмисників, які викрали раніше у підприємців близько 30 кг золотих виробів
У Запорізькій області співробітники спецпідрозділу КОРД затримали 7 осіб, які підозрюються в розбійному нападі на підприємців в Житомирській області та заволодінні золотими виробами загальною вагою близько 30 кг і вартістю понад 15 млн грн, повідомила Генеральна прокуратура України. Як повідомляє в середу Генпрокуратура на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук, групу зловмисників було затримано правоохоронцями безпосередньо перед вчиненням іншого злочину на території Запорізької області. У затриманих було виявлено зброю і боєприпаси, а двоє з них були одягнені в форму працівників поліції. За інформацією Генпрокуратури, дана озброєна група раніше скоїла розбійний напад на підприємців в Житомирській області. Правоохоронці нагадали, що 19 листопада 2017 року біля 19:00 на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський в пмт.Грішківці Бердичівського району Житомирської області група осіб на двох автомобілях блокувала машину, в якій двоє підприємців поверталися з виставки ювелірних виробів і, застосувавши автоматичну зброю, скоїла розбійний напад. Зловмисники заволоділи ювелірними виробами із золота загальною вагою близько 30 кг, вартістю понад 15 млн грн, нарізним карабіном марки "Форт-202" і автомобілем марки Volkswagen Tiguan, на якому пересувалися підприємці. Один з потерпілих, який намагався чинити опір нападникам, отримав вогнепальне поранення в стегно. На підставі проведених розшукових дій і подальшого аналізу встановлено, що до скоєння злочинів причетні жителі Одеської області. А в середу, 13 грудня, підозрювані були затримані. Наразі вирішується питання про кваліфікацію дій затриманих осіб та повідомлення ним про підозру. Раніше в це день глава Національної поліції України Сергій Князєв на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив, що в Запоріжжі правоохоронці затримали 9 осіб, які під виглядом поліцейських скоювали розбійні напади. "Тільки що в Запоріжжі поліцейські спільно з СБУ затримали групу з 9 чоловік, які переодягалися в поліцейську форму і скоювали розбійні напади на громадян та підприємців", - написав С.Князєв на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в середу. За його словами, зловмисники були затримані під час нападу на приватний будинок. "Попередньо встановлено, що всі вони - жителі окупованої частини Донецької області і підозрюються в низці зухвалих розбоїв із застосуванням зброї, які хвилею прокотилися по території держави", - написав глава Нацполіціі.
    2017-12-13 21:01:42


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх