Захист подасть апеляцію на продовження арешту підозрюваному в смертельній ДТП у центрі Харкова Дронову | Последние новости сегодня в мире



Захист подасть апеляцію на продовження арешту підозрюваному в смертельній ДТП у центрі Харкова Дронову
Захист подасть апеляцію на продовження арешту підозрюваному в смертельній ДТП у центрі Харкова Дронову
 Захист оскаржить рішення суду першої інстанції про продовження на 60 днів арешту водію Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, підозрюваному в смертельній ДТП у центрі Харкова. "Ми не згодні з обраним запобіжним заходом, ризики, на які посилаються слідчий і прокурор, жодним чином не доведено", - сказав кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" адвокат Г.Дронова Сергій Перепелиця. "Ми погодилися б на цілодобовий домашній арешт із можливістю відвідування лікарів і можливістю за дозволом слідчого відвідувати медичні заклади", - додав він. Як повідомлялося, пізно ввечері 13 грудня Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід Г.Дронову у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави до 10 лютого включно. Суд також зобов'язав слідчого забезпечити медобстеження підозрюваного. Раніше 13 лютого Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід підозрюваній у цій самій ДТП водію Lexus Олені Зайцевій до 10 лютого включно. Увечері 18 жовтня на перехресті вул. Сумської та провулка Мечникова в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної дівчини, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg. Унаслідок цього Lexus вилетів на тротуар і здійснив наїзд на 11 пішоходів, п’ятеро з яких загинули на місці (чотири дівчини і молода людина). Ще одна дівчина померла від отриманих травм у лікарні вранці 26 жовтня. ДТП розслідується за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає десять років позбавлення волі. 20 жовтня Київський райсуд Харкова заарештував водія Lexus Олену Зайцеву на 60 днів без можливості внесення застави. Під час засідання суду адвокат О.Зайцевої Юлія Козир заявила, що водій другого автомобіля - Volkswagen Touareg Геннадій Дронов порушив правила дорожнього руху, проте йому підозри не висунуто. 6 листопада було оголошено про підозру за ч. 3 ст. 286 водію Volkswagen Touareg Г.Дронову. За словами адвоката Г.Дронова Сергія Перепелиці, вручення підозри відбувалося в лікарні, де його підзахисний перебуває на стаціонарному лікуванні. 8 листопада суддя Київський райсуд Харкова визначив Г.Дронову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави до закінчення термінів досудового слідства, тобто до 19 грудня включно.
    2017-12-14 14:31:37


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх