Модель Playboy розповіла про сексуальні звязки з Трампом Модель Playboy та акторка Карен Макдугал розповіла журністам про подробиці інтимних стосунків з президентом США Дональдом Трампом. | Последние новости сегодня в мире



Модель Playboy розповіла про сексуальні звязки з Трампом Модель Playboy та акторка Карен Макдугал розповіла журністам про подробиці інтимних стосунків з президентом США Дональдом Трампом.
Модель Playboy розповіла про сексуальні звязки з Трампом

Модель Playboy та акторка Карен Макдугал розповіла журністам про подробиці інтимних стосунків з президентом США Дональдом Трампом.
Модель Playboy та акторка Карен Макдугал розповіла журністам про подробиці інтимних стосунків з президентом США Дональдом Трампом. Президент США Дональд Трапм знову потрапив у секс-скандал. Кілька днів тому в New Yorker зявилася викривальна стаття, в якій йдеться про звязок президента з моделлю Playboy та акторкою Карен Макдугал. Опублікував статтю журналіст Ронан Ферроу, який отримав вісім сторінок тексту про роман з Трампом від самої акторки. В статті йдеться, що роман тривав 9 місяців, а також розповідається про схеми, які дозволяють приховати зраду американського президента від своєї дружини: таємні зустрічі в готелі, різні юридичні угоди тощо. Карен Макдугал Свого часу історію Карен за 150 тисяч доларів купив близький друг американського призедента, видавець American Media Девід Пекер. Однак зробив він це виключно для того, щоб рукопис не потрапив у відкритий доступ. В останньому коментарі Карен Макдугал зізналася, що боїться зараз про щось розповідати, адже може потрапити в халепу. Дружина Трампа Меланія відмовилася супроводжувати Дональда під час поїздки в місто Паркленд, штат Флорида, де сталася стрілянина в одній зі шкіл, коли дізналася про нову витівку минулого свого чоловіка. Уривок із рукопису розповіді про звязки із Трампом Нагадаємо, не так давно в мережі зявилася інформація про те, що президент США Дональд Трамп зраджував своїй дружині Меланії з порнозіркою Стормі Деніелс. Перша леді відреагувала на скандальні факти, і не поїхала з чоловіком на щорічний економічний форум у Давос.
    2018-02-19 18:31:35


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх