До полудня понеділка планується відновити теплопостачання у всіх житлових будинках Харкова | Последние новости сегодня в мире



До полудня понеділка планується відновити теплопостачання у всіх житлових будинках Харкова
До полудня понеділка планується відновити теплопостачання у всіх житлових будинках Харкова
Школи і дитячі садки, що залишилися в неділю без тепла через аварії на теплотрасах у Харкові, в понеділок будуть працювати в штатному режимі, повідомив перший заступник міського голови Ігор Терехов. "У нас на території, де було відключення, 10 шкільних і дошкільних установ (школи і дитячі садки). Ми розраховуємо, що не будемо припиняти заняття завтра, тому що з урахуванням теплового режиму, який зараз має місце в цих навчальних закладах, і того, що будемо набирати температурний режим, то ми виходимо на нормальний температурний режим для того, щоб не припиняти заняття", - сказав І.Терехов журналістам у неділю ввечері. За його словами, планується, що до ранку тепловики закінчать заміну ділянки теплотраси, де утворилася тріщина. "Нам, нарешті, вдалося уточнити чітко, де у нас порив на тепловій трасі, там утворилася тріщина близько півтора метри довжиною. Ми прийняли зараз рішення, що повністю будемо міняти цю ділянку теплотраси. Роботи будуть вестися, починаючи з цієї хвилини і до того, як ми закінчимо. Орієнтовно ми думаємо ці роботи завершити до ранку", - сказав І.Терехов. Він повідомив, що до середини понеділка планується відновити подачу тепла в усі житлові будинки, які постраждали внаслідок аварії. "Зараз повністю за допомогою резервної гілки теплоносій поданий до Немишлянського району. Насамперед будемо підключати (вже зараз відбувається підключення) лікарняний комплекс, пологовий будинок. Окрім того, будемо поступово запускати дитячі садки і школи. Що стосується Індустріального району, ви знаєте, вже запуск йде, школи підключені, дитячий садок підключений. Підключаємо поступово житловий фонд, і я думаю, якщо все піде саме так, як ми плануємо, то вже завтра до полудня всі 81 житловий будинок будемо з теплом", - сказав І.Терехов. Як повідомлялося, через аварії на магістральній тепломережі в суботу і в ніч на неділю в Харкові залишилися без опалення більше 650 житлових багатоквартирних будинків і об'єктів соцсфери. Станом на 7:00 неділі без тепла залишалися 144 об'єкта житлової та соціально-побутової сфери (відновлено 522) у двох районах міста, а саме:129 будинків (відновлено 476), 7 дитячих садків (відновлено 14), 5 лікувальних установ (відновлено 9) і 3 школи (відновлено 23). У неділю вдень заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Едуард Кругляк і перший заступник глави ДСНС України Олег Мельчуцький вилетіли до Харкова для координації робіт з ліквідації наслідків аварії на системах теплопостачання.
    2018-02-25 22:01:41


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх