Рівні бойової готовності в країнах Європи За численними проханнями, Дід Панас перекладає повний текст Джона Кліза 2013 року про рівень терористичної загрози. Він є актуальним до сьогодні. | Последние новости сегодня в мире



Рівні бойової готовності в країнах Європи За численними проханнями, Дід Панас перекладає повний текст Джона Кліза 2013 року про рівень терористичної загрози. Він є актуальним до сьогодні.
Рівні бойової готовності в країнах Європи
За численними проханнями, Дід Панас перекладає повний текст Джона Кліза 2013 року про рівень терористичної загрози. Він є актуальним до сьогодні.
За численними проханнями, Дід Панас перекладає повний текст Джона Кліза 2013 року про рівень терористичної загрози. Він є актуальним до сьогодні. Джон "Монті Пайтон" Кліз: Англійці більше не почувають себе комфортно у звязку з останніми подіями в Сирії, й тому підвищили рівень безпеки з "ображені" до "роздратовані". Втім, найближчим часом цей рівень може піднятися до "нервуємо" й навіть до "трошки сердимося". Англія не перебувала в стані "трошки сердимося" з часів лондонського бліцкрігу 1940 року, коли майже припинилося постачання чаю. Англійці навіть повторно класифікували терористів: перевели їх з "втомлюючих" до "дуже заважаючих". Останнього разу британці надавали класифікацію "дуже заважають" в 1588 році – це була Іспанська Армада. Шотландці підняли в себе рівень загрози з "дико злі" до "а ходімо-но набємо цим ви**ядкам мордяки". Що поробиш, в них нема інших рівнів – лише ці два. Це також пояснює, чому вони складають передові підрозділи британської армії вже 300 років поспіль. Французький уряд оголосив, що він поновив рівень терористичної загрози з "тікайте" до "ховайтесь". У французів є ще лише два більш високих рівня: "Співпрацюйте з ворогом" та "здавайтеся". Причиною підвищення рівня загрози стала пожежа, яка нещодавно знищила фабрику з виробництва білих прапорів, загалом ліквідувавши, таким чином, французьку армію. Італія підвищила рівень загрози в країні з "репетуємо голосно та розбурхано" до "вдаємо, що маємо армію". В італійців теж є лише два більш високих рівня: "безглузда військова активність" та "перехід на бік супротивника". Німці підвищили стан бойової готовності з "презирливої зверхньості" до "надягнути однострої та співати стройових пісень". Більш високі рівні в них – це "захопити сусідів" та "програти". Бельгійці, як водиться, всі перебувають у відпустці. Єдина загроза, якої вони побоюються – це, що НАТО перебазує свою штаб-квартиру з Брюселю кудись іще. Іспанці наразі перепуджені спуском на воду своїх новітніх підводних човнів. У цих найсучасніших субмарин – скляні підлоги, аби новий іспанський військово-морський флот мав змогу бачити старий іспанський військово-морський флот. Австралія тим часом підняла рівень загрози з "не переймайся" до "все буде гаразд, друже". Більш високі рівні загроз: "Дідько, здається, нам доведеться скасувати шашлики на вихідні" та "Шашлики скасовані". Досі в історії не було жодного випадку, який би змусив їх сягнути рівня "Шашлики скасовані". І наостанок: була знайдена стара дошка оголошень: "Греція розвалюється, Іран погрожує світові, а в Римі – безлад". 430 рік до нашої ери.
    2018-03-21 17:32:05


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх