Росія остаточно схвалила закон про санкції проти США та інших держав Держдума Росії 22 травня схвалила закон Про заходи впливу (протидії) на недружні дії США та інших іноземних держав. Він набуде чинності з дня його офіційного опублікування. | Последние новости сегодня в мире



Росія остаточно схвалила закон про санкції проти США та інших держав Держдума Росії 22 травня схвалила закон Про заходи впливу (протидії) на недружні дії США та інших іноземних держав. Він набуде чинності з дня його офіційного опублікування.
Росія остаточно схвалила закон про санкції проти США та інших держав
Держдума Росії 22 травня схвалила закон Про заходи впливу (протидії) на недружні дії США та інших іноземних держав. Він набуде чинності з дня його офіційного опублікування.
Держдума Росії 22 травня схвалила закон "Про заходи впливу (протидії) на недружні дії США та інших іноземних держав". Він набуде чинності з дня його офіційного опублікування. Про це повідомляє "РИА Новости". Ініціаторами законопроекту стали спікер Держдуми Вячеслав Володін і глави всіх фракцій. Ідею підтримали більшість російських депутатів. За інформацією видання, документ припускає можливість введення контрсанкцій у відповідь на "недружні кроки США та інших країн". Заходи можуть застосовуватися щодо країн та організацій, які перебувають під їх юрисдикцією, а також щодо посадовців та громадян. У початковій редакції російського уряду надавалося право на 16 заходів у відповідь. До другого читання їх залишилося 6. При цьому документ дозволяє вводити й інші заходи – "відповідно до рішення президента, щоб мати можливість оперативно реагувати на мінливу ситуацію". Зазначимо, що до другої редакції з документа виключили згадування конкретних галузей, товарів і послуг. Контрсанкції не поширюватимуться на життєво необхідні товари, в тому числі на ліки. Також із проекту була вилучена норма, через яку під обмеження могли потрапити практично всі російські компанії та банки з іноземною участю. Нагадаємо, 6 квітня США запровадили персональні санкції проти наближених до президента Росії Володимира Путіна олігархів. У переліку опинилось 38 російських багатіїв.
    2018-05-22 12:01:58


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх