Росія оплатила приватний літак до Москви для трьох німецьких політиків, – ЗМІ Росія профінансувала поїздку трьох депутатів правопопулістської партії Альтернатива для Німеччини (АдН) до Москви. Німецькі політики літали у столицю РФ в лютому 2017 року. | Последние новости сегодня в мире



Росія оплатила приватний літак до Москви для трьох німецьких політиків, – ЗМІ Росія профінансувала поїздку трьох депутатів правопопулістської партії Альтернатива для Німеччини (АдН) до Москви. Німецькі політики літали у столицю РФ в лютому 2017 року.
Росія оплатила приватний літак до Москви для трьох німецьких політиків, – ЗМІ
Росія профінансувала поїздку трьох депутатів правопопулістської партії Альтернатива для Німеччини (АдН) до Москви. Німецькі політики літали у столицю РФ в лютому 2017 року.
Росія профінансувала поїздку трьох депутатів правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН) до Москви. Німецькі політики літали у столицю РФ в лютому 2017 року. Про це йдеться у розслідуванні Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Двоє учасників поїздки – депутат Європарламенту Маркус Претцелль і голова конституційного комітету АдН Юліан Флак – підтвердили, що були у Москві. Від третьої учасниці, екс-глави "Альтернативи для Німеччини" Фрауке Петрі, коментарів не надійшло, передає видання. Як випливає з проведеного FAZ розслідування, політ на приватному літаку коштував приблизно 25 тисяч євро. За словами Претцелля і Флака, витрати взяла на себе російська сторона. Це перший доведений випадок масштабного фінансового вливання в "Альтернативу для Німеччини" з боку Росії, пише німецька газета. Претцелль пояснив, що поїздка делегації в Москву була здійснена не за завданням партії. Однак, якщо оплата перельоту буде класифікована відповідно до закону про статус політичних партій як дохід, мова йтиме про нелегальне фінансування партії з-за кордону, зауважують автори публікації. Голова комітету Бундестагу у закордонних справах Норберт Реттген зажадав розяснень від АдН. Голова цієї політичної сили Олександр Гауланд також розкритикував поведінку делегації і пообіцяв провести максимально швидке розслідування інциденту, передає видання.
    2018-05-22 20:01:47


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх