У Лондоні невідомий вїхав у натовп біля будівлі парламенту: фото з місця події Лондонська поліція заарештувала чоловіка, який в’їхав на автомобілі у захисне огородження біля будівлі парламенту Великої Британії. Кілька людей отримали поранення. | Последние новости сегодня в мире



У Лондоні невідомий вїхав у натовп біля будівлі парламенту: фото з місця події Лондонська поліція заарештувала чоловіка, який в’їхав на автомобілі у захисне огородження біля будівлі парламенту Великої Британії. Кілька людей отримали поранення.
У Лондоні невідомий вїхав у натовп біля будівлі парламенту: фото з місця події
Лондонська поліція заарештувала чоловіка, який в’їхав на автомобілі у захисне огородження біля будівлі парламенту Великої Британії. Кілька людей отримали поранення.
Лондонська поліція заарештувала чоловіка, який в’їхав на автомобілі у захисне огородження біля будівлі парламенту Великої Британії. Кілька людей отримали поранення. Про це у своєму Twitter повідомила поліція міста. 14 серпня о 7.30 ранку пролунав "гучний поштовх", а потім пролунали крики біля будівлі парламенту. Свідки сказали, що машина "навмисно" розбила барєр біля приміщення. У Лондоні невідомий вїхав у натовп людей біля парламенту Водія автомобіля одразу ж затримали. На місці інциденту наразі працює поліція, особа нападника та мотив його вчинку ще достеменно невідомі. Та правоохоронці вже повідомили, що трактують випадок як терористичний акт. "Чоловіка-водія автомобіля на місці події затримали поліцейські", – повідомила поліція у Twitter. At 0737hrs today, a car was in collision with barriers outside the Houses of Parliament. The male driver of the car was detained by officers at the scene. A number of pedestrians have been injured. Officers remain at the scene. We will issue further info when we have it. — Metropolitan Police (@metpoliceuk) 14 серпня 2018 р. Правоохоронці затримали водія Свідки події розповіли, що бачили автомобіль біля огорожі, який димів. Навколо автомобілю було багато диму. Я сказав пасажирам, що далі ми не поїдемо. Поліцейські наказали нам відїхати назад, і додали, що поки не знають, що відбувається, – сказав водій автобуса Віктор. Відеокоментар свідка інциденту На знімках, поширених у соцмережах, видно озброєних поліцейських, які прибули до місця інциденту та обгородили територію довкола, а станцію метро Westminster закрили на вхід і вихід. До слова, у канадському Торонто вантажний автомобіль вїхав у пішоходів. В результаті інциденту від 8 до 10 людей отримали травми та щонайменше чотири людини загинули. 
    2018-08-14 12:31:47


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх