Мініатюрний друг Путіна: топ-факти про Медведєва Сьогодні російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв святкує свій 53 день народження. Цей чиновник у списку українського Миротворця. І хоча він лише тінь Путіна, для України він несе серйозну небезпеку. | Последние новости сегодня в мире



Мініатюрний друг Путіна: топ-факти про Медведєва Сьогодні російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв святкує свій 53 день народження. Цей чиновник у списку українського Миротворця. І хоча він лише тінь Путіна, для України він несе серйозну небезпеку.
Мініатюрний друг Путіна: топ-факти про Медведєва
Сьогодні російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв святкує свій 53 день народження. Цей чиновник у списку українського Миротворця. І хоча він лише тінь Путіна, для України він несе серйозну небезпеку.
Сьогодні російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв святкує свій 53 день народження. Цей чиновник у списку українського "Миротворця". І хоча він лише тінь Путіна, для України він несе серйозну небезпеку. Що треба знати про цього невисокого чоловічка? Знайомий з Путіним з 90-х Медведєв, як і Путін, народився у Петербурзі. Однак, на відміну від свого ляльковода, він з родини поважної: батько професор, мати викладач. Як і більшість людей з оточення Путіна, має юридичну освіту. Кандидат наук, доцент. Медведєв і Путін співпрацюють ще з 90-х З 90 року займається викладацькою роботою. Паралельно з цим працює радником голови Петербурзької міської ради, займається зовнішніми зв’язками мерії. Разом з ним працював теперішній керівник "Газпрому" Олексій Міллер. Тоді ж Медведєв знайомиться з Путіним. Медведєв – наймолодший з петербурзького оточення Путіна. На початку 90-х він часто робив для Путіна роботу у якості юридичного експерта. "Коли я ще був нормальним, звичайною людиною" З 99-го потрапив в уряд У 99-му році за часів прем’єрства Путіна Медведєв був призначений на посаду заступника керівника апарату уряду. У 2000 році очолив передвиборний штаб Путіна. А з червня отримав посаду першого заступника керівника АП. З 2000 по 2001 рік займається "Газпромом". Очолював раду директорів. З 2003 по 2005 рік Медведєв очолює путінську адміністрацію. А потім стає першим заступником голови уряду. Путін особисто агітував за Медведєва У 2008 році стає третім президентом Росії. За офіційними даними його підтримало 70% виборців. Ще задовго до виборів їх назвали "виборами Медведєва". На його передвиборчу кампанію кинули потужні ресурси. Задіяли усі провідні ЗМІ Росії та особисто Путіна. Останній став прем’єром і фактично керував країною. Що зробив за час президенства Як президент, Медведєв підписав укази про визнання незалежності Південної Осетії і Абхазії. З’явилися російські "казаки". А також поліція замінила міліцію. А у 2012 році прийняв рішення не балотуватися на другий термін і поступитись місцем хазяїну. Коли Путін втретє сів у крісло президента, Медведєву віддячили: він отримав пост прем’єра та став головою президентської партії "Єдина Росія". Після четвертої "ходки" Путіна Медведєв залишається на посаді глави уряду. Воно й не дивно, що Путін так радо працює з Медведєвим, адже його зріст допомагає почуватися володарю Кремля високим. Зріст Медведєва всього 1 метр 162 сантиметри. Схоже, Медведєв ще довго збирається працювати на Путіна Медведєв фігурує у списку "Миротворця". І, схоже, буде прислуговувати Путіну до кінця.
    2018-09-14 13:01:07


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх