У Росії викрали і побили правозахисника з Amnesty International Міжнародна правозахисна організація Amnesty International заявляє про викрадення і побиття свого співробітника Олега Козловського в Інгушетії (Росія). | Последние новости сегодня в мире



У Росії викрали і побили правозахисника з Amnesty International Міжнародна правозахисна організація Amnesty International заявляє про викрадення і побиття свого співробітника Олега Козловського в Інгушетії (Росія).
У Росії викрали і побили правозахисника з Amnesty International 
Міжнародна правозахисна організація Amnesty International заявляє про викрадення і побиття свого співробітника Олега Козловського в Інгушетії (Росія).
Міжнародна правозахисна організація Amnesty International заявляє про викрадення і побиття свого співробітника Олега Козловського в Інгушетії (Росія). Про це повідомляє сайт російського представництва організації. Правозахисник прибув до Магасу 5 жовтня, аби спостерігати за мирними протестами, які почалися після підписання лідерами Інгушетії і Чечні угоди про новий адмінкордон між двома регіонами. Вже 6 жовтня невідомий, який назвався представником організаторів протесту, заманив Козловського в своїй автомобіль під приводом організації зустрічі з мітингувальниками. Але його відвезли за межі міста, роздягли, почали бити і погрожувати розстріляти. Вони вимагали від мене імена моїх контактів в Інгушетії і погрожували вбити мою дружину, дітей, якщо я повідомлю про те, що сталося, – розповів Олег Козловський. За інформацією організації, невідомі назвалися працівниками Центру боротьби з екстремізмом і вимагали від Козловського стати їхнім інформатором. Два рази вони інсценували страту дослідника: клали обличчям на землю і приставляли пістолет до потилиці. Після цього Козловського до Північної Осетії та відпустили біля аеропорту. Тут будет тред о самой дикой истории, произошедшей со мной за 18 лет общественной деятельности. Вечером 6 октября в Магасе, где я наблюдал за ходом протестов, меня похитили вооруженные люди в масках. Под предлогом встречи с одним из лидеров оппозиции меня выманили из отеля. — Олег Козловский (@kozlovsky) October 15, 2018 Чому відбуваються протести в Ігушетії?Глави Чечні та Інгушетії підписали угоду про кордон між республіками 26 вересня. Домовилися, що під контроль Грозного перейшла частина Надтеречного району, а Магас отримав територію на кордоні з Малгобецьким районом. Це категорично не влаштовує людей.
    2018-10-15 14:31:04


Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Германия предложила расширить миссию ОБСЕ на Азов
Это предложение должны обсудить на следующей неделе во время встречи представителей Украины и РФ при посредничестве Франции и Германии.
    2018-12-07 11:00:02


Who really influences the price of oil?
Who really influences the price of oil?
Does Opec still control the price of oil in todays global market?
    2018-12-07 08:31:42


Mexico 1971: When womens football hit the big time
Mexico 1971: When womens football hit the big time
With the 2019 Womens World Cup draw on Saturday, we look back at the groundbreaking unofficial 1971 event in Mexico.
    2018-12-07 08:31:38


The blind woman developing tech for the good of others
The blind woman developing tech for the good of others
Chieko Asakawa, blind since 14, develops groundbreaking technology for the visually impaired.
    2018-12-07 08:31:34


The Iranian trailblazer who removed her headscarf
The Iranian trailblazer who removed her headscarf
Shaparak Shajarizadeh is in exile after breaking Iranian law by removing her hijab.
    2018-12-07 08:31:10


MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
MSF vessel Aquarius ends rescue operations in the Mediterranean
The charity blames its decision on sustained attacks on rescue efforts by European nations.
    2018-12-07 08:30:45

Что будем читать?

Список новостей
Прокрутить вверх